У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Цирк "Навколосвітня подорож" 02.12 (12-00)

2 грудня 2018, 12:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

З 3 листопада в Дніпровському Державному цирку у рамках всеукраїнського турне починає свою роботу нове шоу  "НАВКОЛОСВІТНЯ ПОДОРОЖ". 

Циркова програма   складається з різних номерів. Кожен номер характеризує певну країну з нашої навколосвітньої подорожі. Вони представлені за допомогою оригінальних костюмів, музики і освітлення. Єдине, що їх пов'язує- це захват, який вони викликають у глядача. Усе це створює фантастичний настрій!
 
1. Захоплююча вистава занурює глядача в ЄГИПЕТСЬКУ КАЗКУ. В головній ролі на арені алігатори завдовжки 3-4 метри, нільські крокодили, Кубинський крокодил альбінос, а також велетенські удави і пітони. Трюки з ними проробляють такі, що публіка завмирає від страху і подиву. Хижаків приборкує відомий дресирувальник крокодилів - Олександр Орлов. Цей атракціон здивував своїм виступом і безстрашністю глядачів безлічі країн. Дресирувальник катається на зубастому гігантові по усьому манежу, відважно зливається з ним в поцілунку, гіпнозом знерухомлює триметрового алігатора, по його команді рептилії встають в стойку і звичайно ж смертельний трюк- голова в пащі чотириметрового алігатора. Родзинка цього номера - єдиний у світі хор миссисипських алігаторів. Це потрібно не лише побачити, але і почути!
 
2. Тетяна та Валерій Нечипуренко - дресирувальники величезних ведмедів. Ведмеді, начебто, неповороткі тварини, але ведмедики Тетяни та Валерія вражають високою майстерністю і легкістю виконання незвичайних трюків. У нашій програмі ці тварини не поступаються людям в сміливості і складності номерів. Клишоногі артисти виступлять в ролі справжніх приборкувачів дитячих і дорослих сердець, а також продемонструють неймовірні здібності, які не можуть не захоплювати!
 
3. Пірат з крилатими скарбами, дресирувальник і "папа" попуг- Володимир Городецкий. А чому "папа"? Тому, що так пернаті його називають!
Це не класична дрессура, а цілий театральний сюжет з постановкою і виконанням оригінальних, нестандартних, незвичайних і складних трюків у виконанні папуг, що мають розмір біля одного метра (враховуючи довжину хвоста). Цей номер, який зараз може побачити публіка готувався і створювався близько 5-ти років. І справа тут не лише в складності і оригінальності задумки, але і в тому, щоб знайти з папугою спільну мову, треба не мало часу. Дресирувальник перетворюється на кульгавого пірата Джона Сильвера- персонажа з роману Стивенсона "Острів скарбів", "припливши" на арену на кораблі. У номері виступають білі і марокканські какаду, ара, тукан. Ці птахи без зусиль піднімають дзьобом пристойного розміру скриню із скарбами, тримають плащ за сюжетом, вміють перекидатися на дуло пістолета, стоять на голові, але є трюк і складніший- дресирувальник жонглює папугами. Таке видовище примушує похвилюватися!
 
4. Михайло та Ольга Граждиан - повітряні гімнасти на парних ременях. У їх виконанні запаморочливі трюки 10-ої міри складності без страховки! Виступ виглядає на одному диханні, професійно побудований сюжет і красива музика.
 
 5. Роман Кронжко - гімнаст на пилоні. Дуже складний, цікавий і оригінальний жанр циркового мистецтва. Його трюки оригінальні і складні, і кожен з трюків він проробляє напрочуд легко, витончено, підкреслюючи прекрасне володіння снарядом.
 
6. "Силова акробатична пара" - в цьому номері Ольга і Михайло Граждиан показують найвище володіння власним тілом, виконують складні елементи, демонструючи високу техніку акробатики. Цей номер поєднує в собі також і іншу техніку циркового мистецтва - гімнастичні елементи і еквілібристику. Глядач занурюється в історію про чисту взаємну любов, музика зачаровує, а трюки виконуються бездоганно і красиво! Публіка надовго запам'ятає цей виступ і буде в захваті!
 
7.Повітряні гімнасти на рамці – Олександр і Людмила Літічевськие. Цей номер, у виконанні наших талановитих артистів, від початку і до кінця триматиме глядачів в напрузі запаморочливими і небезпечними повітряними трюками, виконаними на межі людських можливостей.Працюють Олександр і Людмила легко і безстрашно. Публіка завжди з великою увагою дивиться, коли, стоячи на рамці, артисти починають виконувати ефектний схід, стрімкі перехоплення і захоплюючі обриви.Витримка і продуманість рухів, спокій і самовладання, що заставляють публіку вірити, їх майстерності, — ось що найбільш характерно для виконавської манери молодих артистів. До цього треба також додати їх чарывнысть, артистичну манеру подачі трюків, яку вони зберігають впродовж всього номера.
 
8.Танцювальний іллюзійний номер «Трансформація костюмів» у виконанні Людмили і Олександра Літічевських. Костюми артистів миттєво міняються на очах буквально за секунду, природно, виникає питання: "Казка це або сон?", проте все відбувається в реальності. Виступ воістину з перших секунд зачаровує своїм яскравим, неабияким видовищем і чаклунством будь-якого глядача - від дітей до дорослих.
 
9. "Гімнасти на різновисоких турніках" під управлінням Володимира Єременка. Неодноразові чемпіони в міжнародних конкурсах і призери кубків України. Майстри спорту Радянського Союзу і Майстра спорту України по спортивній гімнастиці. Лауреати міжнародних фестивалів. Учасники "Всесвітньої універсіади" в Японії, місто Фукуока. Володарі нагороди "Приз глядацьких симпатій" на фестивалі в Америці, місто Сарасота в 2006 році, "Ніагара Фолс" Канада в 2014 році. Учасники фестивалю в Німеччині, місто Касель "Flic Flac 5" в 2013 році.
 
10.Все дійство  на манежі знаменитий, веселий, неповторний клоун "БАТОН" - Вадим Булов. Клоун "Батон" вміє розворушити глядачів. Розсмішити і вселити в них оптимізм. Він давно відомий і популярний. Його виступ характеризує емоційність, живий гумор і уміння дивувати глядачів, а від найменших глядачів ми отримуємо відгуки тільки позитивні!
 
Усі номери унікальні, багато  з них дуже складні та небезпечні, але виконані вони бездоганно. Усі артисти, що виступають в манежі- лауреати міжнародних конкурсів, володарі вищих циркових нагород. Програма "Навколосвітня подорож" - це більше, ніж чекає глядач! Придбаваючи квиток, Ви можете бути упевнені, що зовсім скоро потрапите в динамічний і яскравий світ чаклунства і пригод! 
 


Дітям до 5 років вхід на виставу безкоштовний, з 5 років - купується повний квиток, (батькам, вік дітей яких наближається до 5 років, щоб уникнути конфліктів з контролерами, рекомендується брати свідоцтво про народження)
 
Під час представлення суворо забороняється: користуватися лазерним дороговказами, вставати з місця і підходити до арени (особливий контроль за дітьми під час роботи номерів з тваринами), проводить відео та фото зйомку номерів програми.
 
При втраті особистих речей звертайтеся до адміністратора або контролерів цирку.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Цирк "Навколосвітня подорож" 02.12 (12-00) відбудеться 2 грудня 2018, 12:00, неділя в Дніпровський цирк. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.