У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Князь Ігор (опера)

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Героїко - епічна опера на 3 дії
Композитор - А. Бородін
Режисер-постановник - Г. Тихомиров,
Художник-постановник А. Ареф'єв, народний художник СРСР, лауреат Національної премії України ім. Т. Шевченка
В.о. головного хормейстера театру - І. Непочатих
Хореографія - М. Фокіна
Балетмейстер-постановник - Л. Воскресенська, заслужена артистка Росії
Диригент - В. Гаркуша, народний артист України
 
"Князь Ігор" О. Бородіна - це справжній вистава-легенда, який входить до золотого фонду театру.
Створений талановитими майстрами сцени, він являє собою дивовижне видовище.
 
Сюжет опери відображає одну з яскравих сторінок історії Русі 12 століття, а саме - боротьбу народу проти її вічного ворога - степових кочівників. Відомі кожному з дитинства образи головних героїв цієї історії яскраво відтворені у музиці. Князь Ігор виступає в образі билинного героя, визволителя рідної землі. Його дружина Ярославна - символ жіночої краси, ніжності, відданості і вірності. Всі персонажі опери немов раптово зійшли зі сторінок історії - настільки вони емоційні і життєві. З першої і до останньої ноти ця опера пройнята всепоглинаючим почуттям любові до рідного краю і бажанням захищати "своє" до останньої краплі крові.
 
Чарівним доповненням у виставі є всесвітньо відомі Половецькі танці в хореографії М. Фокіна, які є одним з найяскравіших епізодів вистави.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Князь Ігор (опера) відбудеться 18 квітня 2021, 18:00, неділя в Дніпровський академічний театр опери та балету. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.