У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Цирк «НОВОРІЧНИЙ КАЛЕЙДОСКОП» 13.01.19 (12:00)

13 січня 2019, 12:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

З 19 грудня 2018 року по 13 січня 2019 року
У ДНІПРОВСЬКОМУ ДЕРЖАВНОМУ ЦИРКУ
 
Приголомшливе Новорічне шоу:
«НОВОРІЧНИЙ КАЛЕЙДОСКОП»
 
Вас чекає незабутнє видовище - казкове шоу з виступом артистів міжнародного класу в номерах різноманітних жанрів і багато, багато тварин, і навіть символ Нового року чудовий Порося.
 
Феєричний виступ РіхордаТакача- угорського дресирувальника коней, верблюдів, зебр, поні і дуже симпатичною бегемотихи по клічкеЧіччоліна.
 
Наїзниці і коні в тандемі виконають трюки на повному алюрі в красивому, сміливому номері «Українські вершники» під керівництвом Карини Дубатовой.
Повітряна гімнастка на штейн-трапі Олена Галкінапродеманстрірует небезпечні і зачаровують трюки.
 
Повітряна гімнастка накард -де- парелеКатя Шаруєва підкорює грацією і красою виконання номера.
 
У кращих традиціях жанру виконує номер «Еквілібр на вільної дроті» Михайло Гідей.
 
Незмінний інтерес у глядача викличе номер «Змішана група тварин» Дарини та Олександра Майчук з екзотичними тваринами і чудовий номер «Птічьяфеерія» з птахами різних порід від домашніх до хижих під керівництвом Олени Майчук.
 
Все уявлення репризи, радість і гарний настрій кожному глядачеві створюють: знаменитий Олег Ліостаев і веселий дует ковёрних Костянтин Добровольський і Юля Домашець.
 
Музичний супровід -оркестр Дніпровського державного цирку під керівництвом Сергія Пятова. Новорічну казкову історію розповість шпрехшталмейстер Дніпровського цирку-ІванФьют.
 
А також вас чекає незвичайне циркове привітання від Діда Мороза та танці в манежі з артистами!
 
Запрошуємо провести Новорічні свята в цирку, буде весело!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Цирк «НОВОРІЧНИЙ КАЛЕЙДОСКОП» 13.01.19 (12:00) відбудеться 13 січня 2019, 12:00, неділя в Дніпровський цирк. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.