У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Театр тіней TEULIS

9 грудня 2023, 17:00, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Театр тіней Teulis. Всесвітньо відоме шоу «Твоя тінь». Мистецтво театру має вік в декілька тисяч років, але в останні десятиліття цей жанр переживає відродження і небувалий апгрейд. Театр тіней дивовижно простий в ідеї та йому підвладні чудеса перетворення. Ви поринете в чаклунське шоу і захоплюючу дух хореографію, які з легкістю полонять Ваше серце.
 
Варто тільки акторові зайти за напівпрозорий екран, як для глядачів починається мультиплікація: темні фігури виростають одна з одної, перетворюються, змінюються в розмірах. Театр Тіней Teulis доводить, що всі фантазії можна перетворити в життя за допомогою тіней людського тіла.
 
За останні 8 років, Театр Тіней TEULIS був фіналістом найбільших талант-шоу в Італії, Туреччині, Чехії та Словаччині. Гастролював у Фінляндії, Швеції, Польщі та Чехії, а в Японії 35 тисяч глядачів стоячи проводжали артистів. Подаруйте собі настрій та фантастичні емоції! Подія відбудеться згідно з усіма правилами безпеки.
 
Stage Music Hall - новий сучасний концертний майданчик у центрі Дніпра. Stage - найбільший зал з великою фан-зоною у місті, що має сучасне професійне обладнання, потужний звук, максимум можливостей для проведення заходу будь-якого рівня, власний бар та великий автомобільний паркінг поряд з майданчиком.
 
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Театр тіней TEULIS відбудеться 9 грудня 2023, 17:00, субота в Stage Music Hall. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.