У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава «Ночь её откровений»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Вистава «Ніч її одкровень»
(Анастасія Задорожна та Валерій Ніколаєв)
 
Чоловіки, як відомо, шукачі пригод. Особливо, коли дружина з дітьми їде у відпустку. Не виняток і П'єр, вже немолодий і не дуже успішний бізнесмен.
 
Зустрівши в барі молоденьку чарівну Джульєтту, він вже в передчутті незабутнього любовного вечора. І, о, диво! Вона відразу погоджується піти до нього додому.
 
Здавалося б удача вже в кишені! Але сюжет починає розгортатися зовсім не по задуманому їм сценарієм. Хто ж вона, ця Джульєтта? Мила провінціалка? Досвідчена жриця кохання або журналіст з певною місією?
 
Фінал виявляється зовсім вже несподіваним і для самого героя, і для глядача ...
 
У ролях культові артисти театру, кіно і естради: АНАСТАСІЯ ЗАДОРОЖНЯ, ВАЛЕРІЙ МИКОЛАЇВ.
 
Настя Задорожная - популярна співачка, володар "Золотого Грамофона", альбоми якої "До 17 и старше"(2007) і "12 Историй"(2009) визнані кращими поп-альбомами року, кіноактриса, яка зіграла в 40 фільмах, в тому числі головну роль в серіалах "Клуб","Королева Красоты" і "Любовь в большом городе", за яку названа "Самой сексуальной актрисой  2010 года".
 
Валерій Ніколаєв - кінорежисер, сценарист, балетмейстер, який поставив "Танцы под дождем", актор МХТ ім.Чехова, який зіграв в 55 кінострічках, в тому числі в голлівудських блокбастерах "Поворот" (1997) Олівера Стоуна, "Святой" (1997) Філіпа Нойса , "Терминал" (2004) Стівена Спілберга і головну роль в суперпопулярному серіалі "День рождения буржуя".
 
Тривалість: 2 години з антрактом, йде російською мовою.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Вистава «Ночь её откровений» відбудеться 4 березня 2019, 19:00, понеділок в Дніпровський академічний театр опери та балету. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.