"Trio Jazz Vincent Bourgeyx" Франція

Всі квитки продані
минула подія

Про подію

Vincent BOURGEYX (фортепіано), Simon TAILLEU (бас), Donald KONTOMANOU (барабани).
 
«Французька весна в Україні» почнеться з джазу. 5 квітня чекайте зустрічі з неперевершеними музикантами Тріо Венсана Буржекса (Франція): Венсан Буржекс (фортепіано), Дерріл Холл (контрабас), Бенджамін Хеноко (ударні).
 
Венсан Буржекс - один з найяскравіших джазових піаністів сучасної Франції. У 2017 році став фіналістом премії Джанго Рейнхардта і номінантом на Victoires de la Musique Jazz. Народився в Бордо в сім'ї драматурга Клода Буржекса. Навчався в США, в знаменитому коледжі Берклі.
 
Після закінчення університету Венсан Буржекс переїхав в Нью-Йорк, де став активним учасником музичної сцени столиці джазу.
 
Співпрацює з багатьма відомими музикантами, серед яких - тромбоніст Аль Грей і ударник Боббі Дарем (пізніше вони створять тріо «BоBоBо» з басистом П'єром Буссаге). Протягом декількох років був піаністом в квартеті Джейн Айри Блум. Повернувшись до Франції 2003 року, продовжує грати з такими музикантами, як Раві Колтрейн, Авішай Коен, Лью Табакін, Хал Сінгер, Боббі Дарем та інші. Новий альбом Венсана Буржекса "Cosmic Dream" виходить в квітні 2019 року.
 
Дерріл Холл - відомий басист, який живе у Франції. Родом з Філадельфії, і починав свою кар'єру в США.
 
Переможець Міжнародного конкурсу Телоніуса Монка (1996). У 2004 році переїхав до Франції. Виступає з такими артистами, як Сідар Уолтон, Дайана Рівз, Дідьє Локвуд, Уейн Ескоффері, Роберт Гласпер і іншими. Від 2017 Дерріл Холл постійно співпрацює з Венсаном Буржексом.
 
Бенджамін Хеноко - ударник і композитор. Ріс в артистичній сім'ї: його мати художниця, батько рекламний фотограф, а вітчим - музикант. Саме вітчим став вчити хлопчика музиці, і в віці 12 років Бенджамін дебютував на професійній сцені. Бенджамін Хеноко гастролює по всьому світу. У різні роки співпрацював з Мішелем Леграном, Кенні Гарретом, Джеймсом Тейлором, Дідьє Локвудом, Марком Тернером, Рави Колтрейн, Рішаром Гальяно, біг-бенд Лінкольн Джаз Центру і WDR.
 
"Французька весна в Україні" - щорічний фестиваль французької культури в Україні. Традиційно включає різноманітну кінопрограму, театральні вистави, виступи музичних колективів, художні виставки тощо.
 
За підтримки Посольства Французької Республіки в Україні, Французького інституту в Україні Ф естіваль «ФРАНЦУЗЬКА ВЕСНА В УКРАЇНІ»

Придбати квиток на "Trio Jazz Vincent Bourgeyx" Франція можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

"Trio Jazz Vincent Bourgeyx" Франція відбудеться 5 квітня 2019, 19:00, п’ятниця в Дніпропетровська філармонія імені Л. Б. Когана. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.