У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Max Paragraph - Long Night Above Museum

Продаж припинено
минула подія

Про подію

 

18 травня Музейні працівники всього світу відзначають своє професійне свято: Ніч у музеї. Навколо світу. Напередодні много музеїв відкрівають свои двері для відвідувачів Вночі .... но только Музей українського живопису відкріє для вас не только двері в музей, но й на кришу музею! Почніть свою ніч Над музеєм Із космічно-акустична шоу від Max Paragraph.
 
Пісні Макса можна описати як «Акустична експериментальний поп-блюз з елементами космічного кантрі». Подорожуючі з гітарою, стомпбоксом и гармошкою, Макс збірає історії та Різні космічні звуки, щоб создать особливо атмосферу для кожної пісні на своих концертах.
 
"Кажуть, що моя музика нагадує саундтреки до каліфорнійськіх серіалів. Іноді вважають что це блюз, або кантрі. Альо я знаю точно - це музика Натхнення життям, а рецепт простий: справжні історії, немного фантазії, і ще Дещо ..."
(с) Max Paragraph
 
На стиль Max Paragraph вплінуло много різніх музикантів, таких як: Johnny Cash, John Fruschante, David Bowie, Tom Waits, Mark Lanegan. Але, як кажуть, краще один раз почути та насправді відчуті ...

Придбати квиток на Max Paragraph - Long Night Above Museum можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Max Paragraph - Long Night Above Museum відбудеться 18 травня 2019, 20:00, субота в Музей українського живопису. Арт-тераса (дах). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.