У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава «Схоже на щастя»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

На що схоже щастя? Впродовж життя людина по різному відповідає на це питання. Але для будь-якого віку та характеру самотність - це не щастя!!! Це легка комедія з тонкою іронією, котра торкається головних питань людських відносин та дає можливість поглянути на своє життя під іншим кутом. Марго і Клод - абсолютно різні. Зустрічаються вони зовсім випадково, проте стають необхідні одна одній.

Доля зводить героїнь в одному місці, звідки починається їх спільний шлях? Куди вони прийдуть? Чи розійдуться їхні дороги? Чи насправді їхня зустріч була випадковою? І чи можуть бути випадковими довіра і ніжність? Ролі виконують: Ада Роговцева – Герой України, народна артистка України; Світлана Орліченко – заслужена артистка України. Режисер-постановник – К.Степанкова.

Вистава – лауреат премії «Київська Пектораль 2014» у номінації «За кращу камерну виставу (виставу малої сцени)», та Ада Роговцева - лауреат премії «Київська Пектораль 2014» у номінації «За кращу жіночу роль».

     

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Вистава «Схоже на щастя» відбудеться 7 вересня 2023, 18:00, четвер в Дніпровський академічний театр драми та комедії. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.