У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Сталкери"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

 
 
"Сталкери"
 
АВТОР: Павло Ар'є
 
РЕЖИСЕР: Стас Жирков
 
АКТОРИ:
 
Баба Пріся - Ірма Вітовська
Слава - Віталіна Біблів
Вовчик / Батько - Владислав Писаренко
Дільничний - Олексій Нагрудний
 
ЖАНР: специфічна комедія
 
Забуті, нікому непотрібні живуть собі десь в покинутому чорнобильської селі дивна баба Просячи, її хвороблива дочка Слава і придуркуватий онук Вовчик. Коли в Вовчика був тато, але його вже давно немає, одного разу він нишком зібрав найнеобхідніші речі - свої документи і всі гроші - і зник у невідомому напрямку ...
 
Це специфічна комедія, де міф і реальність мають однакову силу, де радіоактивний гумор межує з правдою нашого життя, де картопля - делікатес, а «згущьонка» - просто фантастика! «Чому ми живемо в зоні, а інші люди живуть там -« не в зоні »? У виставі ця чорнобильська зона відчуження набуває метафори всієї України, штучно відрізаною від світу. У виставі виразно і точно озвучені основні страхи і ілюзії український. Міфічна Європа, подорож в якій фінансово не доступна більшості, лякає своїми «свободами». Тікати з цього світу можна тільки на те ...
 
«Сталкери» - це початок співпраці режисера Стаса Жиркова і відомого українського драматурга Павла Ар'є. Вистава з величезним успіхом йде в Києві, неодноразово брала участь в українських і міжнародних фестивалях та гастрольних турах. «Сталкери» і «Слава героям» - це своєрідний диптих про сучасну Україну, яку знають у світі. Але яка заслуговує на те, щоб її почули.
 
ХУДОЖНИК: Юлія Заулічний
 
МУЗИЧНЕ ОФОРМЛЕННЯ Олеся Стефаник і Ігор Антонов
 
ВІДЕО: Ілля Пелюк

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Вистава "Сталкери" відбудеться 25 червня 2019, 19:00, вівторок в Дніпровський академічний театр драми та комедії. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.