У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Літній кубок шоу КаВуН

9 серпня 2019, 19:00, п’ятниця
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Літній Кубок шоу "Кавун"
 
Легендарне гумористичне шоу Дніпра "КаВуН", яке має більш ніж 20-річну історію, запрошує взяти участь в Літньому Кубку "КаВуН-2019"!
 
Ведучим проекту є відомий екс-представник "Квартал-95" - Денис Манжосов.
 
Журі Літнього Кубка-спеціальні гості:
 
- Антон Лірник (Comedy Club Ukraine);
- Остап Ступка (народний артист України);
- Олег Собчук (лідер групи "СКАЙ");
- Коля Серга (телепроект "Орел і Решка")
 
Формат шоу передбачає, що журі не тільки оцінює команди, але і безпосередньо бере участь в концертній програмі Літнього Кубка.
 
В якості редактора шоу - титулований гуморист, актор команди «Дніпро», редактор Одеської Ліги Сміху Володимир Борисов.
 
У Літньому Кубку візьмуть участь такі відомі команди як: Інародний театр абсурду "Воробушек", Мініпанки, Любимый город (Харків), Юность (Ширяєве) та інші провідні команди України будуть боротися за головний приз проекту - 15 000 грн ..
 
Місцем проведення Літнього Кубка є унікальна локація - фестивальне містечко на Монастирському острові в самому центрі м.Дніпро, в якому до цього відбудуться три міжнародні фестивалі, такі як Джаз на Дніпрі, Хмари, БеZViz: величезна сцена, амфітеатр, open-air ...
 
 
Ми чекаємо Вас!
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Літній кубок шоу КаВуН відбудеться 9 серпня 2019, 19:00, п’ятниця в Монастирський Острів. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.