У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Танцювальна вистава ACTO

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Танцювальна вистава ACTO
 
Хореограф Франческо Аннарумма (Італія) спільно з Totem dance group - українська танцювальна компанія. 
Створено в рамках International Contemporary Dance Residency в липні 2019 року.
 
Вистава, в якій багато тілесності і руху, він вражає можливостями, які демонструють тіла танцюристів, неординарністю обраної хореографом лексичної мови.
 
Це абстрактна робота повністю проявляє можливості людської пластики, показує безперервність потоку рухів на основі природних зв'язків в тілі. У ній багато задоволення від самого руху, яке незмінно передається глядачеві.
 
Вистава “Між нами” – дуже щира і чуттєва робота іспанського хореографа – Чеві Мюрадай з українською танцювальною компанію Totem dance group - українська танцювальна компанія. Це своєрідний маніфест про кохання, бажання, пошук свого шляху і радості руху до мрії, заснований на поезії Шарля Бодлера.
 
Хореограф Чеві Мюрадай, який вже отримав понад 8 премій, одна з яких визнала його кращим танцівником та хореографом – Премія Max. Chevi Muraday Paredes розпочав свою діяльність у світі танцю в Іспанії у 1985 році у класі Кармен Сенри. І вже за свою першу постановку як хореограф «На полі серед квітів я шукав тебе і не міг знайти» отримав міжнародну нагороду як видатний танцівник у Лабан центрі в Лондоні. Завдяки таланту та любові до танцю його було запрошено працювати у Лондоні, а вже пізніше із виставою Руї Хорта Константа «Об’єкт» (1994) він об’їхав у США і Південну Америку з танцювальною трупою Jusaba (Майамі).
 
Заснувавши свою власну танцювальну трупу Losdedae, з метою розвитку сучасного танцю в Іспанії, було поставлено більше 30 вистав. Також Чеві Мюрадай поєднує свою кар’єру як танцівник з викладацькою роботою на курсах, семінарах та майстер-класах, як запрошений лектор для різних національних і міжнародних шкіл. Чеві підтримує постійний зв’язок з театром і працює в якості хореографа і режисера сценічного руху з відомими театральними режисерами.

Придбати квиток на Танцювальна вистава ACTO можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Танцювальна вистава ACTO відбудеться 13 грудня 2019, 19:00, п’ятниця в Дніпровський академічний театр опери та балету. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.