У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Мюзикл для всієї родини "Грінч"

18 лютого 2022, 18:30, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Для всіх городян, гостей та мешканців міста Дніпро,  концертний творчий професійний «Вокально-хореографічний ансамбль «Юність Дніпра» представляє новорічний подарунок: Різдвяний новорічний мюзикл для всієї родини «ГРІНЧ», за мотивами казки американського дитячого письменника Доктора Сьюза.
 
Організатор – Ансамбль «Юність Дніпра». Режисер – володар мистецьких премій, володар стипендії Президента України для молодих митців у сфері театрального мистецтва Денис Баскін.
 
Жанр твору: різдвяний  новорічний мюзикл фентезі. «ГРІНЧ» - викрадач РІЗДВА. Це - святкова подія, яку чекають всі діти.
 
 Різдво - свято щастя та добра. Але не для всіх - для Грінча, який живе в печері, це найгірший день у світі. Все життя з нього сміялися через зовнішність. Це дуже ображало його, тож він вирішив жити окремо від людей. Його єдиним другом є пес Макс і вони вдвох проти всього світу. Але образа Грінча ніяк не проходила і він вирішив вкрасти у людей те, що вони так люблять – Різдво. Він це зробить! І він має ідеальний план! На шляху йому стає маленька дівчинка-добра та щира мешканка міста, яка змогла потоваришувати навіть із Грінчем. Чим завершиться ця історія?
 
На вас чекають веселі та захоплюючі пригоди улюблених героїв. Поринь у світ казок разом із нашими героями і ти відчуєш справжні новорічні дива на головній виставі країни.
 
Зустрічаємо Різдво та Новий рік разом

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Мюзикл для всієї родини "Грінч" відбудеться 18 лютого 2022, 18:30, п’ятниця в Концертний зал "Супутник". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.