У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Тріо АКВАРЕЛЬ у Дніпрі - презентація аудіо-диска

1 лютого 2020, 16:00, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Тріо «Акварель» запрошує всіх на концерт-презентацію аудіо-диска «И напеться не могли». У цьому диску зібрані найулюбленіші нами і вами пісні для дітей і не менш улюблені пісеньки для дорослих.
 
На концерті Тріо «Акварель» - живий звук, атмосфера радості і душевності, а також багато заводних і ліричних, смішних і колискових пісень. І, звичайно, ми не зможемо обійтися без вашої участі: вам і вашим дітям доведеться спробувати свої сили в поезії, перкусії, вокалі, музикуванні і навіть в хореографії! Ми будемо разом з дітьми і батьками співати, грати і танцювати. Програма концерту підібрана з урахуванням особливостей сприйняття дітей від 3-х років.
 
Цей концерт для будь-якого віку: діти можуть приміряти на себе ролі серйозних слухачів, а дорослі від душі впасти в дитинство! Адже музика - це не тільки те, чому потрібно мовчки слухати, нерухомо сидячи на стільці, дитяча пісня - це гра, в якій можна брати участь з задоволенням, це радість, яку можна розділити з іншими і прожити всім залом.
 
Ми гарантуємо вам прекрасний настрій і ви довго ще будете наспівувати: «И напеться не могли члены маленькой семьи!»А щоб не забути слова або мелодію, ви можете понести наш диск з собою.
 
Давайте співати з душею і обов'язково разом!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Тріо АКВАРЕЛЬ у Дніпрі - презентація аудіо-диска відбудеться 1 лютого 2020, 16:00, субота в АРТ-ЦЕНТР "КВАРТИРА". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.