У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Дискотека 80-90х на Даху Мост-Сіті

29 серпня 2020, 19:00, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

OPEN-DOORS 18:00

Танцпол VIP = + доступ в танцполі STANDART

ПОСАДКА = + доступ в танцполі STANDART

Дискотека 80-90 на Даху Мост-Сіті
 
Чудове шоу тривалістю більше трьох годин, масштабна сценографія, феєрверк творчих ідей в ультрасучасної постановці і, звичайно, ціле сузір'я найкращих музикантів країни на одній сцені.
 
Хіти, які зводили з розуму танцполи кілька десятиліть тому, актуальні й сьогодні. Ці шедеври знає і пам'ятає кожен. Шоу «Дискотека 80-90» перетворить ваш звичайний вечір у казкову подорож за спогадами!
 
Для створення шоу залучаються західні технічні фахівці, а також використовуються найпередовіші технології в галузі сценографії, світла і звуку. Всіх чекають тематичні фото-зони і фуд-корти з різних епох.
 
Концерт пройде в самому центрі Дніпра на даху одного з його символів. Дах Мост-Сіті, обладнаний за останнім словом техніки, по праву вважається найживописнішим майданчиком міста.
 
Подія проходить згідно з усіма санітарно-епідеміологічними правилам.

Придбати квиток на Дискотека 80-90х на Даху Мост-Сіті можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Дискотека 80-90х на Даху Мост-Сіті відбудеться 29 серпня 2020, 19:00, субота в МОСТ-сіті (дах). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.