У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Зона"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Павло Ар'є
 
Історія про тих, хто не зміг піти
2 акти
 
Вистава «Зона» за п'єсою сучасного українського драматурга Павла Ар'є «На початку і в кінці часів» (2013) - актуальна, філософська, патріотична. Незважаючи на свій юний вік, п'єса вже в репертуарі багатьох театрів України, а перше втілення її на професійній сцені здійснив львівський відомий режисер Роман Віктюк.
 
Чорнобильська зона відчуження. Тут живе травниця, 86-річна баба Фрося, яка знає мову лісових мавок, має доньку Славу (в голові якої тільки спогади про радянське дитинство) і дивного онука Вовчика. Баба не хоче ні за що на світі залишати свого будинку. Через це у неї постійно виникають конфлікти з дільничним міліціонером і дочкою. Її головна надія - онук. У виставі піднімаються споконвічні теми: добра і зла, батьків і дітей, любові до рідної землі, співчуття людей друг до друга, пошуку сенсу життя ...
 
У виставі звучить ненормативна лексика.
Вхід для глядачів від 18 років.
 
Дата прем'єри - 13 травня 2016

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Вистава "Зона" відбудеться 25 квітня 2021, 17:00, неділя в Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.