У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

DRUM SPACE - Занурення

14 листопада 2020, 14:00, субота
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Культурний центр DRUM SPACE та школа перкусії Ethno Drum's (м. Харків) запрошують провести незабутню музичну суботу в місті Дніпро!
14 листопада на вас чекає насичена етнічна програма в арт-центрі "Квартира":
 
14:00 - майстер клас з гри на глюкофоні.
Глюкофон - це язичковий барабан класу ідіофони (він же hapi drum, steel tongue drum, tank drum).  Ви навчитеся основам перкусійної техніки гри та спробуєте себе в ролі композитора.
Тривалість майстер класу: 1,5 години 

16:00 - майстер клас з гри на дарбуці
Дарбука - це популярний етнічний барабан зі Сходу. Урок розрахований на початковий та середній рівень володіння інструментом. Програма: 
- основи гри на дарбуці;
- турецька спліт-техніка;
- турецькі і арабські ритми;
- пальцева перкусійна гімнастика.
Тривалість майстер класу: 1,5 години     

Викладач - Илля Філіппенко - керівник харківської школи перкусії Еthno Drum's (досвід викладання понад 10 років), соорганизатор культурного центру DRUM SPACE, засновник фестивалю етнічної музики ЕТНО DRUM FEST.
 
19:00 - концерт FOX BAY.  
FOX BAY - це сучасний етно-дует з Харкова. Колектив поєднує у своїй творчості етнічні барабани (дохола, дарбука, кахон, фрейм драм) з такими атмосферними екзотичними музичними інструментами як  хендпан, глюкофон, діджеріду, тібетські чаші, гонги, шаманські бубни, Divya.
 
FOX BAY - це гармонія звуку на простору.  Перетікання живої музики в образи, змінення відчуття себе у просторі, атмосфера навколосвітньої подорожі с музичними інструментами народів світу.  

Репертуар  FOX BAY задовольнить витончений смак, адже Ілля та Світлана грають музику від глубокого медитативного chillout та shamanic до драйвового етно-барабанного drum&bass.

Тривалість концерту: 1,5 години     
 

  

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

DRUM SPACE - Занурення відбудеться 14 листопада 2020, 14:00, субота в АРТ-ЦЕНТР "КВАРТИРА". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.