У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Гранд Концерт «Магія театру»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

27 березня в Міжнародний День Театру ми запрошуємо всіх на гала-концерт присвячений професійному святу театралів. Програма концерту різнобарвна, в ній представлені твори з різних епох, жанрів, стилів та напрямків, без цих творів неможливо уявити сьогодні оперно-балетне мистецтво, на вас чекають улюблені хореографічні номери з балетів «Лісова пісня», «Дон Кіхот», «Даремна обережність», «Корсар». Симфонічні та вокальні номери з опер: «Тарас Бульба», «Назар Стодоля», «Мілана», «Севільський цирульник», «Паяци», «Кармен», «Любовний напій», «Трубадур» та інші.

В цей вечір для вас будуть танцювати солісти балету: Аліна Вєрєтіна, Марія Лоленко, Ілона Байтлер, Іван Бряхна, Олександр Литвинов, Сергій Зданський; солісти опери: Зоя Каіпова, Надія Єременко, Тетяна Лисенко, Тетяна Галкіна, Олександр Сергєєв, Самвел Адамян, Олексій Вєтров, Олексій Стріжак, Вадим та Ігор Бабенкі та інші, а також артисти балету, хору та симфонічного оркестру під орудою диригентів: Сергія Горкуші, Василя Коваля та Олександра Кулішова.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Гранд Концерт «Магія театру» відбудеться 27 березня 2024, 18:00, середа в Дніпровський академічний театр опери та балету. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.