У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Мюзикл "Таємниці Нотр Дам"

Всі квитки продані
минула подія

Про подію

ПОДІЯ ПЕРЕНЕСЕНА З 23 ВЕРЕСНЯ 2021 19:00 НА 25 ЛИСТОПАДА 2021 19:00
Всі придбані квитки дійсні на нову дату
ЗВЕРНЕННЯ ОРГАНІЗАТОРА
 
Важливе повідомлення щодо відвідування Мюзикла "Таємниці Нотр Дам"
 
Шановні глядачі! Рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 15.10.2021 року встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки на території Дніпропетровської області, який починає діяти з 00:00 18.10.2021 року. Ми відповідально ставимося до вашої безпеки та бажаємо вам здоров‘я! Згідно з чинними нормами Постанови Кабінету Міністрів України №1236, враховуючи встановлення «червоного» рівня епідемічних обмежень, доступ глядачів на концерт можливий лише за наявністі одного з наступних документів:
 
документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації;
негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР, яке проведене не пізніше, ніж за 72 години до часу проведення заходу;
негативний результат експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2, який проведений не пізніше, ніж за 72 години до часу проведення заходу;
міжнародний, внутрішній чи іноземний сертифікат, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією або двома дозами вакцини;
міжнародний, внутрішній чи іноземний сертифікат, що підтверджує одужання від COVID-19;
міжнародний, внутрішній чи іноземний сертифікат, що підтверджує негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР.
Перелічені вище обмеження не стосуються осіб молодше 18 років. У випадку відвідування заходу особами молодше 18 років необхідно мати документи, що підтверджують вік!
 
Подію перенесено на 25.11.21 у філармонію
 
Для уточненя місць придбавших квитки у літньому залі парка Шевченко звертайтесь за тел:
097 000 70 40
066 000 70 40
 
Мюзикл «Таємниці Нотр Дам» - один із шедеврів світової класики!
На сцені, глядача, чекатиме костюмована постановка, в супровід музичних шедеврів, хореографії та відео інтеграції.
ЖИВИЙ ЗВУК! Російською мовою!
 
Акторський зірковий склад:
Олександр Сергєєв - Заслужений артист України;
Теймураз Парулави - соліст - вокаліст театру опери і балету, провідний майстер сцени;
Юрій Богуславський - Актор театру, а так само фіналіст першого сезону програми «Х-фактор»;
Оксана Шавкун - актриса театру, а також володар Гран-прі «Слов'янський Базар», учасник «Х-фактор-4»;
Сергій Кучеренко - актор театру, а так же соліст групи «S-Клас»;
Валерія Рівного - співачка і викладач вокалу міжнародного рівня.
 
Шоу-балет «Love dance» під керівництвом Оксани Панібратець.
 
Хореограф-постановник - Богдан Брауер.
 
режисер:
Андрій Євсеєнко
 
продюсер:
Аліна ЛЕНД
 
ОПИС:
 
У всі часи, в усі століття людина прагнула і прагне до влади. Здається йому, що саме під дзвін золота і можливості дозволити собі все і криється секрет щастя. Однак насправді щасливий той, хто любить і любим. У всякому разі, саме так стверджують мудреці, і у нас немає підстав їм не вірити. Згадуючи всесвітньо відомі історії кохання з будь-яким (будь то трагічний, будь то щасливий) кінцем, не можна залишити без уваги мюзикл «Нотр-Дам де Парі». У Дніпрі мюзикл також шалено популярний, тому рекомендуємо купити квиток на «Таємниці Нотр - Дам» заздалегідь. І точно так само важко знайти людину, яка б залишився байдужим до цього твору Віктора Гюго. Давайте розглянемо цей шедевр з усіх боків!
 
Сюжетна лінія
 
Переплетення любовних ліній - це завжди цікаво, а цього в романі Гюго вистачає. Історія починається, коли табір, в якому жила циганка Есмеральда, зробив спробу потрапити в Париж. Спроба не увінчалася успіхом, але зате божевільним успіхом у чоловіків користувалася дочка циганського короля Клопена. Вже хто тільки не був у неї закоханий, вже хто тільки не намагався привернути її увагу! Першим став капітан королівських стрільців по імені Феб та Шатопер, який не тільки закохався в молоду красуню, але і зовсім забув про свою наречену Флер-де-Ліс. А далі - Фролло доступними йому методами намагався «підкорити» красуню, але в результаті вбив її. Як пам'ятаєте, він буде скинутий з даху дзвонарем Квазімодо, коли розповість про те, що смерть Есмеральди в буквальному сенсі справа його рук. І він, маленький, потворний, але найщиріший з усіх, виявиться на місці страти, і вперше обійме вже мертве тіло тієї, яку любив.
Вас чекає незабутній вечір, про який ви будете довго пам'ятати!
Вечір приголомшливого дійства, наповненого сюрпризами і незвичайною музикою!
 
КОЛИ?
Дата:
25 листопада о 19:00
 
ДЕ?
Місце проведення
Дніпровська філармонія ім. Л.Б. Когана
 
ДО ЗУСТРІЧІ!!
 
 
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Мюзикл "Таємниці Нотр Дам" відбудеться 25 листопада 2021, 19:00, четвер в Дніпропетровська філармонія імені Л. Б. Когана. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.