Балет «Шопеніана» та Балет «Пахіта»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Шопеніана. Фридерик Шопен. Тривалість 35 хвилин. Хореографічний шедевр Фокіна на музику Шопена – одна з найбільш привабливих сторінок в історії балетного мистецтва. Точно в дивовижному сні з’являється перед глядачем хоровод Сильфід в старовинних пачках. Немов ефемерні, повітряні польоти, стрибки і пробіжки танцюючих балерин. Цей балет чарує, гіпнотизує, захоплює.
 
Пахіта. Людвіг Мінкус. Тривалість 40 хвилин. Це балет-свято, радісна демонстрація невичерпної танцювальної фантазії. Святкове видовище для очей та відпочинок для слуху. Балет – еліксир, який продовжує життя і молодість. І, звичайно, це апофеоз підкорює жіночності і гламурної пікантності (азартний канкан тому доказ). Музика балету пронизана атмосферою радості та оптимізму.
 
У виставі чергуються ритми вальсу, галопу, польки та канкану. Балет складається з Антре (поява персонажів), Адажіо (ліричний дует героїв), Варіацій (ряду технічно складних танців), Коди (бравурні фінал). Хореографія відрізняється стрункістю композиції і віртуозністю партій солістів.
 
              

Придбати квиток на Балет «Шопеніана» та Балет «Пахіта» можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Балет «Шопеніана» та Балет «Пахіта» відбудеться 12 квітня 2024, 18:00, п’ятниця в Дніпровський академічний театр опери та балету. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.