У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Михайло Лабковський

29 липня 2021, 19:00, четвер
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Михайло Лабковський повертається в Україну!
 
Відомий психолог Михайло Лабковський на своїй публічній консультації «Як полюбити себе і зміцнити самооцінку», допоможе розібратися в ряді важливих питань. Михайло Лабковской стверджує: бути щасливим тут і зараз цілком можливо. Навіть в однокімнатній квартирі з гучними сусідами. Навіть без відносин. Навіть якщо у одного авто краще, а у подруги - ноги довші. Просто бути щасливим тут і зараз. Михайло Лабковський переконаний, що для цього достатньо дотримуватися всього шести правил, перше з яких - роби те, що ти хочеш. Але якби все було так просто!
 
Зустріч «Як полюбити себе і зміцнити самооцінку»
 
На своїй публічній консультації Михайло Лабковський відповість на запитання глядачів і розповість свій особистий погляд на поширені проблеми сучасності. Як перестати ображатися, переживати, тривожитися, скаржитися? Запитайте Михайла Лабковського! Щоб потрапити на зустріч з Михайлом Лабковським «Як полюбити себе і зміцнити самооцінку», купуйте квитки на нашому сайті і в касах міста. Ціна квитків від 700 до 3500 гривень. Ще більше подій шукайте на афішах нашого сайту.
 
На зустрічі з Михайлом Лабковським, буде прекрасна можливість:
 
Поспілкуватися з відомим психологом!
Отримати відповіді на свої запитання!
Спробувати змінити своє життя!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Михайло Лабковський відбудеться 29 липня 2021, 19:00, четвер в Grand Hall,Менора. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.