У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава «Крік нації»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Відкритий фестиваль української драматургії «ДНІПРО.ТЕАТР. UA 2023». Донецький академічний обласний драматичний театр (м. Маріуполь). Про життя і долю Василя Стуса. За п’єсою Л. Колосович, О. Білої та акторів театру.
 
Прем’єрні вистави пройшли із переаншлагами та під об’єктивами чисельних засобів масової інформації, які уважно слідкують за подальшою долею театру, колективу, відновленням роботи. Творча команда постановки «КРИК НАЦІЇ» на основі біографічних відомостей, щоденників та літературного здобутку Василя Стуса пропонує до перегляду виставу.
 
Тут буде про замальовки в часі, про спіралі історії, про аналюзії та абсурд сьогодення. «КРИК НАЦІЇ» – це голос кожної творчої одиниці Донецького драмтеатру, який зливається в єдиний КРИК НАЦІЇ. «КРИК НАЦІЇ» – це про життя і долю Василя Стуса в алюзіях та аналогіях. Це про спіраль історії, про впізнання ситуацій та подій крізь десятиліття.
 
«КРИК НАЦІЇ» – це наш сьогоднішній день України в усій його абсурдності. Вистава поєднує біографічні епізоди з життя Василя Стуса, лунають вірші поета, використовуються елементи фізичного театру, театру абсурду, потужна звукова партитура та відеопроєкція. Вистава виконана у розумінні сучасного європейського театру.

Придбати квиток на Вистава «Крік нації» можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Вистава «Крік нації» відбудеться 19 серпня 2023, 18:30, субота в Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.