У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Пароль Фламінго"

8 березня 2022, 19:00, вівторок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Дорогі наші глядачі!
У зв`язку з травмою прекрасної, шанованої нами артистки, виставу "Вокзал для трьох" замінено на вже вподобану вами інтимну комедію, історію кохання "Пароль Фламінго"!
Усі квитки дійсні із збереженням місць.
Бажаємо Руслані Писанці швидкого одужання! 
Приносимо свої вибачення за незручності, дякуємо за розуміння та чекаємо на святкову зустріч з вами 8 березня! Обіцяємо гарний настрій та яскраві враження!
 
Вистава про кохання
 
Одного разу одна пара молодят вирушила в морську весільну подорож. І зустріла на борту таку ж пару. Все було б добре, але виявилося, що двоє з цих чотирьох теж колись були одружені. Колишнє подружжя в нових обставинах посеред моря! І це тільки через 5 років після розлучення!
 
Зіпсований відпочинок або неймовірний поворот долі? Діватися нікуди, вбити один одного - таке собі рішення. А може, це тільки початок нового життя? І зовсім не того, на яку сподівалися все четверо...
 
Куди запросити дружину в Дніпрі? На вистава "Пароль Фламінго"!
 
Посміятися й поспівчувати
Згадати як все починалося
Провести романтичний вечір разом

Придбати квиток на Вистава "Пароль Фламінго" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Вистава "Пароль Фламінго" відбудеться 8 березня 2022, 19:00, вівторок в ПК Машинобудівників. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.