У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Оперета «Містер Ікс»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Імре Кальман. Оперета на 3 дії. Дата прем'єри: 27 жовтня 2019. Імре Кальман, композитор, який створив історію про відомого Містера Ікс та його кохану Теодору Вердьє, писав: «Я вже написав оперети, дія яких відбувається в самому театрі, біля театру та за лаштунками театру, – тепер мені захотілося написати оперету, дія якої відбувалася б у цирку».

Композитор визнавав, що робота давалася йому нелегко і щоденне створення оперети займало іноді до 16 годин на добу. Всього Кальману знадобилося близько восьми місяців для написання всесвітньо відомого твору. Але всі ці зусилля були не дарма: оперета була із захопленням сприйнята публікою – їй і зараз аплодують по усьому світу.

У виставі зайняті солісти опери, артисти хору, балету, мімансу та симфонічний оркестр театру. Автори нашої вистави створили незабутні образи, яскраві костюми та декорації, які стануть унікальним відображенням музики Імре Кальмана.

Тут буде абсолютно все, що зацікавить глядача: заплутаний сюжет, закулісні інтриги, яскраві акторські образи, любовні переживання, комічні ситуації, грандіозний та несподіваний фінал.

 

       
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Оперета «Містер Ікс» відбудеться 3 березня 2024, 17:00, неділя в Дніпровський академічний театр опери та балету. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.