У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава «Занадто одружений таксист»

У продажу залишилось 122 квитка
Перейти до вибору квитків  
Відеоінструкція замовлення
Ціна: від 100 грн
Тривалість
02:25
З антрактом
Бронь На касу
72
години
16+
Українською мовою

Про подію

За мотивами п'єси Рея Куні. Жанр: суперкомедія на 2 дії. Такої міжнародно – смішної п’єси не було вже давно. Навіть важко собі уявити, що стримані жителі Туманного Альбіону можуть так сміятися, та ще над самими собою. Це комедія положень, захоплююча та весела, бо ніколи не відомо, який ще сюрпризи чекають на героїв. Як безневинна інтрижка може перерости у скандал.

Головне, не допустити, щоб все таємне раптом стало явним, тим паче, що нікому з дійових осіб цього не хочеться: ні самому таксистові Джону Сміту, ні його дружинам, Мері і Барбарі, та й усім оточуючим. Несподівані повороти у сюжеті, смішні витівки та репліки, швидка зміна дії – все це створює атмосферу веселощів і гарний настрій для глядачів.

         

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Вистава «Занадто одружений таксист» відбудеться 19 квітня 2024, 18:00, п’ятниця в Дніпровський академічний театр драми та комедії. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Інші дати цього виконавця:

19 квітня, 17:00
Харків Арт-Сховище Культура ціна: 350 грн
Купити квитки Залишилось квитків: 93

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"