У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Руслан Бєлий "Свій голос"

2 березня 2022, 20:00, середа
Продаж припинено
минула подія

Про подію

2 березня 2022 року ДК «Машинобудівників» запрошує на сольний виступ знаменитого гумориста, артиста стендап-комедії Руслана Бєлого у Дніпрі. Відомий провідний та беззмінний учасник безлічі гумористичних телепроектів везе до нас свою нову шоу-програму «Свій голос». Володіти власним голосом означає мати свою думку і не боятися її висловити. Бути в ладах із самими собою та вміти слідувати власній мрії. Все, що цьому заважає, геть. Гендерні стереотипи, нерівність чоловіків і жінок, застарілі традиції та уявлення – купа мотлоху, який навряд чи допоможе вам прокладати власний шлях.
 
Нова шоу-програма "Свій голос"
 
Чесний і щирий гумор, уміння тонко та іронічно посміятися з власних слабкостей та обмежень – ось, що відрізняє талановитого резидента Comedy Club. Руслан особливо цінує рефлексивного глядача, який вміє критично мислити і готовий до сприйняття зрілої комедії. Це не лише стендап-шоу, а й відверта розмова зі своєю публікою тет-а-тет. Гранично суб'єктивно про життя, різницю у поглядах, які у суспільстві змін і людей. Адже сам артист також не стоїть на одному місці. Так, стендапер гранично відкритий із залом і не боїться питань про особисте життя. Може, ми навіть дізнаємось, яку жінку досі шукає Білий.
 
Щоб потрапити на нову шоу-програму Руслана Бєлого «Свій голос» у Дніпрі, купуйте заздалегідь квитки на сайті та в касах міста. Багато цікавих концертів в афіші Дніпра дивіться у нас на сайті.
 
Куди сходити на добрий вечір стендапу з компанією у Дніпрі? На "Свій голос" Руслана Бєлого!
 
Нова шоу-програма артиста
Зрілий гумор та жодних купюр
Гранично чесно та дотепно

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Руслан Бєлий "Свій голос" відбудеться 2 березня 2022, 20:00, середа в ПК Машинобудівників. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.