У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

НАРОДЖЕННЯ ПАТРІОТА ПАМ'ЯТІ ОЛЕКСАНДРА КОЖУХАРЯ

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Автор ідеї та продюсер - Артур Дворянкін
 
Режисер, режисер монтажу - Нелля Дубовська
Сценарист - Ольга Адаменко, Нелля Дубовська
Оператор-постановник - Дмитро Перевалов 
Звукорежисер - Євген Сухомлин
Асистент режисера -  Єгор Войнов
Бекстейдж - Орест Пасічник 
Грим - Олександра Гурьянова
 
За підтримки: 
Пристоличної ОТГ, Київської області.
Дударківського ТрО.
Горомади с. Дударків
 
Фільм- портрет "Пам'яті Олександра Кожухаря" – це  історія про сучасного "героя нашого часу", яка розкриває глядачу його внутрішній світ, формування його громадянської позиції під час різних подій  життя. Це історія вкотре нагадує нам про те, що перемога залежить від кожного з нас. 
Слава кожному, хто бореться за нашу вільну Україну!
Олександр Кожухар - актор та режисер, сім’янин, проста, чесна та добра людина. Під час початку повномасштабного вторгнення проявив себе дуже рішуче та сміливо, організувавши територіальну оборону в селищі Дударків. Після відступу ворога з північних областей перейшов на службу у складі 5го окремого, штурмового батальйону. Загинув під час мінометного обстрілу під Краматорськом, закривши своїм тілом побратима, тим самим зберіг йому життя.
Проводжати героя в останній шлях прийшло все село. Священник сказав, що таке відбувається вперше.
Як Олександр став людиною, яку поважає кожний односельчанин, кожний знайомий, друг, колега та побратим? І чому саме такі люди як Олександр, є рушійною силою, завдяки яким Україна продовжує боротьбу. Саме на ці запитання, ми шукали відповіді.
   Наша команда ставить перед собою мету продовжити - виробництво документальних фільмів про людей які виборюють право України бути вільною, незалежною. Ми фіксуємо хроніку сьогодення, для майбутніх поколінь, на прикладі життя сучасних людей, які опосередковано впливають на хід історії України.

Придбати квиток на НАРОДЖЕННЯ ПАТРІОТА ПАМ'ЯТІ ОЛЕКСАНДРА КОЖУХАРЯ можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

НАРОДЖЕННЯ ПАТРІОТА ПАМ'ЯТІ ОЛЕКСАНДРА КОЖУХАРЯ відбудеться 16 лютого 2023, 18:00, четвер в Дніпропетровський академічний молодіжний театр. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.