У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава «Двоє на гойдалках»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Романтична вистава. Все почалося у Нью-Йорку. Все почалося з телефонного дзвінка. З помилки номером. З випадкової розмови. Танцівниця Гіт ель Моска і адвокат Джеррі Райан. Дві самотні людини у великому місті. Чому б просто не зустрітися? Чому б просто не зігріти один одного? Чому б не почати жити разом, бо хтось захворів і потребує допомоги?
 
Чому б не допомогти розібратися у складних стосунках? Чому б не почекати, коли все владнається? Чому б  не спробувати знову? Здається, що щастя вже зовсім поруч і скоро вони будуть належати тільки один одному. Але триматися чи відпустити – кожен вирішує сам. Особливо, коли вас обох гайдає. Відома п'єса за мотивами Вільяма Гібсона. Привід замислитися і поділитися враженнями.
 
У роляхГітель – Тетяна Шляхова, заслужена артистка України, акторка національного академічного театру ім. Івана Франка. Джеррі – Олексій Зубков, заслужений артист України, актор театру і кіно.
 
Режисер-постановник – Тетяна Аркушенко, заслужена артистка України. Художник-сценограф – Юлія Заулічна. Продюсер – Вікторія Назарова.
 
   

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Вистава «Двоє на гойдалках» відбудеться 18 грудня 2023, 18:00, понеділок в Дніпровський академічний театр драми та комедії. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.