У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава «Тартюф»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Ж.-Б. Мольєр. ТАРТЮФ. Комедія на 2 дії. Прем’єра відбулася 6 квітня 2013 року
 
Пишні промови, показна праведність, казкові обіцянки… Так хочеться їм вірити. А чи завжди вони правдиві? Чи не дурять нас у гонитві за якоюсь вигодою? Думаєте, тільки сьогодні ці питання турбують людей? Мольєр писав про це понад три століття тому! Щоб дізнатися, як викрити та покарати лицеміра, варто озброїтися гарним настроєм і подивитися виставу «Тартюф».
 
Дія відбувається в будинку Оргона – багатого паризького буржуа. Він приводить у свою господу дивне створіння на ім’я Тартюф. Ніхто й незчувся, як цей майстер маніпуляції почав усім заправляти в апартаментах багатого недотепи. У планах облудника: звабити дружину господаря, одружитися з його дочкою і, звісно ж, заволодіти усім майном.
 
У нього на шляху: вірність і гострий розум Ельміри, чисте кохання Валера та Мар’яни, порядність Клеанта і відвага Даміса. Чиє буде зверху? Вам буде цікаво до останніх хвилин вистави. А ще – неймовірно весело!
 
Вистава відзначена дипломами фестивалю-конкурсу театрів Придніпров’я «Січеславна-2013» у номінаціях «Краща драматична вистава», «Краща чоловіча роль» (Олег Волощенко за роль Тартюфа). А також – дипломами IX Міжнародного театрального фестивалю “Класика сьогодні” у номінаціях «Краща вистава», «Краща чоловіча роль» (Олег Волощенко за роль Тартюфа), «Краща жіноча роль другого плану» (Марина Юрченко за роль Ельміри), «Краща жіноча роль другого плану» (Світлана Комарова за роль Доріни).

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Вистава «Тартюф» відбудеться 24 червня 2023, 17:00, субота в Дніпропетровська філармонія імені Л. Б. Когана. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.