У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

ТЕАТР ТІНЕЙ «Verba Shadow Show»

13 грудня 2019, 19:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Перший в світі - фантастичний, що вражає уяву 3D ТЕАТР ТЕНЕЙ!
 
За 8 років роботи ТЕАТР ТЕНЕЙ «VerbaShadowShow» представив Україну в 37 країнах світу! Він побував на гастролях в США, Китаї, Катарі, Азербайджані, Омані, Туреччині, Болгарії, Вірменії, Індії, Ірландії, ОАЕ, Монако, Лівані, Молдові, Саудівській Аравії, Німеччині, Ізраїлі, Румунії, Франції, Польщі та інших країнах ... і ось тепер прийшла пора прем'єри і в Україні !!!
 
За роки виступів Театр Тіней «VerbaShadowShow» знайшов визнання і любов до своєї творчості у дітей і дорослих, що в свою чергу призвело до створення унікальних проектів фемілі-шоу: "ShadowHollywood", "KingdomofShadows" і "ShadowSpace». Це три повнометражних тіньових шоу, коли гра світла і тіні занурюють глядача у дивовижний світ прекрасних сюжетів, де дорослі із захопленням спостерігають за магією тіней, а діти дивляться казки, затамувавши подих.
 
У 2018 році завдяки досвіду і бажанням розкривати свій творчий потенціал, йти в ногу з часом, було прийнято рішення відкрити новий жанр - 3D ТЕАТР ТІНЕЙ. З цією метою була створена постановка «Легенди льоду і полум'я» (сюжет гучного і самого популярного серіалу 2018 року - Ігри Престолів). Режисером нової постановки став відомий в Україні та за її межами постановник Володимир Марін. Його роботи глядачі могли бачити на таких телевізійних талант-шоу як «America`s Got Talent», «Україна Має Талант», «Х - Фактор» та інших.
 
На сьогоднішній день за допомогою візуальної форми мистецтва 3D ТЕАТР ТЕНЕЙ «VerbaShadowShow» прагне долати мовні, вікові та культурні кордони, об'єднуючи широку глядацьку аудиторію по всьому світу.

 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

ТЕАТР ТІНЕЙ «Verba Shadow Show» відбудеться 13 грудня 2019, 19:00, п’ятниця в ПК Машинобудівників. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.