У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

IV Fashion Day

27 листопада 2015, 19:00, п’ятниця
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

FASHION DAY Dnepropetrovsk S'S 2016
Дата проведения: 27 ноября
Время: с 19.00 до 22.00. 
Место проведения: ресторан «LeGrand»
 
Актуальные направления того, что будет модным и востребованным продемонстрируют талантливые модельеры из Днепропетровска, Одессы, Харькова, Ивано-Франковска, Житомира и Киева.
На Днях Моды вас ожидает множество интересного: показы спортивной одежды и купальников. Необычные коллекции, объединяющие в себе мужской и женский стили в одно целое, новейшие тенденции в мире вечерней моды. Презентация фото проекта Андрея Саримсакова «Разорви свои кандалы» совместно с первой украинской фотомоделью с ограниченными физическими возможностями Александрой Кутас. 
Среди участников 16-ти летний Данил Григоров, самый молодой дизайнер Харькова.
Невозможно пропустить показ дизайнера из Ивано-Франковска Лены Васенко, которая вошла в Книгу Рекордов Украины, пришив 5782 пуговицы в одной коллекции! 
Специальные гости - дизайнер Маргарита Козак. 
Музыкальное сопровождение - DJ Show от одного из лучших диджеев Болгарии Ivanа Deyanovа.
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

IV Fashion Day відбудеться 27 листопада 2015, 19:00, п’ятниця в Ресторан "LE GRAND". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.