Пісочна Анімація "Етюди новорічних казок та веселого Різдва"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Запрошуємо Всіх відвідати дивовижне новорічне пісочне шоу-виставу, яка всім припаде до душі: і дорослим, і дітям. Чудовий сюжет «Таємниця Снігової королеви» за мотивами казки Г.Х. Андерсена, це чудова історія про добре серце, що розтопило кригу заледенілих сердець, яка просто не може залишити байдужим нікого з глядачів.
 
Поєднання неймовірно красивої музики, чарівних образів на екрані, які створюються на ваших очах талановитим художником та доповнюються витонченою хореографією дітей та казковим голосом ведучої занурює у справжню магію новорічних чудес. Сюжет казки відомий усім з дитинства: холодна та зла Снігова Королева викрала Кая, перетворивши його серце на льодяник. Але вірна і віддана сестра хлопчика – Герда, подолавши всі труднощі та напасті, за допомогою свого кохання змогла розтопити його. Дорогою відчайдушної дівчинки зустрічаються безліч персонажів з різних інших казок Лускунчик, Попелюшка, Три горішки для Попелюшки, Дівчинка зі сірниками, які допоможуть розтопити холодне серце Снігової Королеви, «розтопляться холодні серця і розіллється світло любові всюди».
 
Наша вистава підходить для всієї родини! А це означає, що буде цікаво дітям різного віку, і особливо дітям, які вже давно стали Дорослими!
 
Друга частина-фольклорна, про наші традиції веселого святкування Різдва з піснями, колядками та щедрівками. Перенесемося до містичної Диканьки за чудесами, які там відбувалися в Ніч перед Різдвом.
 
Програма створює чудовий святковий настрій, володіє чарівною магією чудес та терапевтичним ефектом своєю неймовірною атмосферою тепла та душевності!
 
У програмі найяскравіші моменти підкреслюють жива музика акордеону та танцювальні візерунки юних танцівниць.
 
У програмі беруть участь:
 
▪️Художник пісочної анімації - Ольга Ткаченко
▪️Музичний супровід акордеон - Володимир Зубань
▪️Юні актори-Кай та Герда-Дар'я Мотуз та Іванна Ткаченко
▪️Хореографічний колектив PRIMAVERA, керівник-Олена Скрябіна
▪️Режисер постановник, художній керівник Лілія Шепель

Придбати квиток на Пісочна Анімація "Етюди новорічних казок та веселого Різдва" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Дніпро.

Пісочна Анімація "Етюди новорічних казок та веселого Різдва" відбудеться 8 січня 2022, 18:30, субота в Дніпровський академічний театр драми та комедії. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.